Advies & styling thuis

De warme en uitnodigende sfeer van De Plataan bij u thuis?

Styling is een vak. Daarom geeft Marijke niet alleen in de winkel, maar ook bij de klanten thuis interieuradvies. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muur, een andere indeling of gewoon eens een frisse wind door je huis. Marijke is van alle markten thuis.

IMG_3526 huis 4 huis 3huis 7

Door bij jou thuis om een hoekje te kijken begrijpt ze als geen ander wat de knelpunten zijn waar je tegenaan loopt en ziet ze voor zich hoe het ook anders kan. Omdat Marijke begrijpt dat je niet altijd zomaar een heel nieuw interieur aan wil schaffen, maar soms toch nog net niet tevreden bent, gaat ze met dit gegeven graag voor je aan de slag. Een wandje in een andere kleur, even een andere kap op die lamp. Of gewoon schuiven met de meubels. Uiteraard nadat ze zich verdiept heeft in jouw woonwensen en woonsmaak. Na de kennismaking komt ze vervolgens graag een keertje terug om het interieur ook daadwerkelijk even onder handen te nemen. Het liefst heeft ze dan even het rijk alleen, zodat ze je bij terugkeer kan verrassen met een compleet nieuw en fris interieur. Het groeit namelijk onder haar handen. Handig is dat Marijke daarbij beschikt over het assortiment van haar woonwinkel – De Plataan en indien nodig haar handige echtgenoot Toon. Zo kan ze makkelijk wat spullen meenemen, om aan te tonen wat een nieuw kussentje op de bank of een ander vaasje op de tafel kan betekenen voor je huis. Indien gewenst hangt Toon voor je op, timmert hij iets op maat of pakt hij er de verfroller bij.  Door zijn jarenlange ervaring met zijn eigen meubelmerk ‘Hout van Toon’  en zijn praktische activiteiten in de woonwinkel van Marijke, kan hij als geen ander dergelijke wensen vakkundig uitvoeren.

Op deze wijze blijft het niet alleen bij advies geven, maar weet je dat dankzij Marijke’s hand van stylen het interieur ook inderdaad verrassend anders wordt. En het leuke is… je ziet het eindresultaat daadwerkelijk voor je. Niet op een moodboardje of in een schets of in een mooi verteld verhaal. Maar gewoon in je eigen woning.

huis Boenwas L

Door op deze wijze te werken ben je gegarandeerd van een verrassend eindresultaat en wordt je na het geven van een advies niet alsnog aan je lot overgelaten. Een eindresultaat dat past bij jouw ik.

Nadat Marijke je de woning weer heeft opgeleverd mag je de meegebrachte decoratie ene paar dagen op zicht houden. Zo kun je overleggen met je andere huisgenoten en kijken of er items bij zitten die je graag wilt houden. Wat je niet wilt houden ziet ze graag binnen vijf werkdagen terug in de winkel. Wat je wel wilt houden wordt netjes in rekening gebracht. Ook berekent Marijke de gemaakte uren van zichzelf en, indien van toepassing, van Toon. Voor advies en styling betaal je €39,50 per uur. Buiten regio Westland wordt ook de reistijd in rekening gebracht. Bij grotere projecten kan eerst een offerte op maat uitgebracht worden.

Enthousiast geworden? Toch nog wat vragen?

Marijke is te bereiken op 06-23 97 31 20 of via info@deplataan.nl

Natuurlijk kun je ook op vrijdag of zaterdag tussen 10.00 en  17.00 even de winkel binnenlopen.